Keller Williams Realty East Valley - Shane Blissett
Licenca nr: SA668987000 - AZ / REALTOR® në Shane B
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e Shane
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET REALTOR®
MARKET CENTER Keller Williams Realty East Valley

Rreth Shane

Mission Statement/Value Proposition: Combating systematic racism and poverty, by helping marginalized communities build EQUITY in themselves AND creating generational wealth.

Shane Blissett is a full time Realtor with Keller Williams Realty East Valley. He focuses on the SE valley of the Phoenix Metro area and he has lived in the SE valley since 2002. Shane focuses on building community, one home at a time, by helping new home buyers make connections with their new neighbors. He uses Buyer and Seller Consultations to truly listen to his clients needs, while educating them and setting clear expectations for the home buying and selling process.

Outside of the office, Shane is committed to equality and diversity in his community. He serves on the board of a local non-profit, the Phoenix Gaymers, and devotes much of his spare time to building that organization. He has also served as Program Coordinator for a local community center, focused on assisting community members with family, health and employment services. Shane has two children, one grandchild, and two bunnies.

In his spare time, you may find him working in the garden or hiking Lost Dutchman’s Trail. He also enjoys grilling, canning the harvest from his garden or playing video games with his family.

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Shane Blissett
Numri i licencës: SA668987000
Shane B

Celular
Zyrë
Contact Me
ci8afqj4onefu16eikf0.png
Keller Williams Realty East Valley
2077 E Warner Rd Ste 110
Zyrë

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.